Počeo 4. ETNOFILm festival

Počinje 4. ETNOFILm festival u organizaciji Etnografskog muzeja Istre. U natjecateljskoj konkurenciji će se prikazati 24 filma domaće i svjetske produkcije.

2.5.2012.
8:51
VOYO logo

Prvi dan festivala (četvrtak, 3.5.) počinje u 10h kada će se održati prezentacija radionice 4. ETNOFILM festivala i antroploške filmske radionice s budimpeštanskog sveučilišta Central European University.

Od 12:30 do 18:10 prikazat će se prvi filmovi iz konkurencije: Godina dana u oblacima, Carmen, Osma paralela, Glad, Druga Europa, Što se mora fotografirati i Cvijeće na prozoru. U 18:30 u Batani, Centru vizualnih umjetnosti otvorit će se izložba autora Magali Him i Mathilde Guermonprez, Povratak na Zemlju – Prekinuti životi deportiranih Malijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival će se svečano otvoriti u 19:30 nakon kojeg će se prikazati još dva filma iz konkurencije: Divlje sjećanje i Gorko korjenje: kraj mita iz Kalahari pustinje. Tijekom dana na projekcijama će se pridružiti autori filmova Glad, Druga Europa i Gorko korjenje: kraj mita iz Kalahari pustinje. Prvi dan će zatvoriti welcome party uz glazbeni program u Art Public Baru. Sve dodatne informacije vezane uz program, filmove i festival pronađite na etnofilm.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo