Pljesak: Ingrid i njen Ingnam Style – nitko nas dosad nije tako ujedinio!

Štovano čitateljstvo, sa strahopoštovanjem objavljujemo pobjednicu ovogodišnje PričeST-i. Zašto smo tako uzbuđeni? Zato što je ona prikupila dva puta više glasova od svih pobjednika do sada.

18.3.2013.
12:35
VOYO logo

Četvrta PričeSTnica je Ingrid Antičević Marinović! S ponosom možemo ustvrditi da ovogodišnja pobjednica natjecanja za najbolju priču godine ima nevjerojatnih 80,7 posto glasova. Uopće nije bilo napeto.

O razmjerima njene pobjede govori ne samo očajan rezultat njenih protukandidata, koji nisu dobacili do dvoznamenkaste cifre, nego i svi njeni prethodnici. Stjepanu Mesiću je prve godine pripalo 43 posto, Kosoričine SF priče o jučer poslije sutra Dijete u vremenu/Child in Time osvojile su 46,59 posto glasova, dok je Milanović za svoju pričuA šta da radim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možemo reći tako da su se Ingrid i njen partner Vuk Karadžić upisali zlatnim slovima u povijest Pričigina, a njihovu početnicu Ingnam Style slobodno možemo "okrstiti" kao priču nad pričama, Pričiginov bestseler svih vremena, Biblija, katekizam... Svaka čast!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo