Opomena

10 godina posle Zorana Đinđića

6.4.2013.
20:57
VOYO logo

Autorski projekat Branislava Lečića, "Opomena", premijerno će biti izvedena 9. aprila s početkom u 20:00 časova u Velikoj dvorani Sava Centra.

Jedan od najcenjenijih glumaca srednje generacije, reditelj, producent i ministar kulture u vladi dr Zorana Đinđica, Branislav Lečić, kroz multimedijalni spektakl kombinovao je elemente pozorišne predstave i političkog performansa u kome učestvuje više od 50 saradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzika, pokret i video zapisi biće kombinovani sa glumačkom igrom 16 mladih talentovanih glumaca koji će uz Lečića pokušati da na sceni postave neka od suštinskih pitanja kojima se i Zoran svojom filosofskom mišlju bavio, sa željom da ožive njegove ideje i viziju.

Predstava korespondira sa trenutnom društveno-političkom situacijom u kojoj se nalazimo i po rečima Branislava Lečića, autora projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Opomena nije Zoranova biografija niti priča o njegovom atentatu ili suđenju, već intimni dijalog sa Zoranom u vremenu kada mu se dižu spomenici i on sam uzdiže na nivo mita a njegove ideje i poruke koje su aktuelnije nego ikada, se ne slede - rekao je Lečić.

Cene ulaznica su 800, 1.100 i 1.400 dinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo