Online knjižara i antikvarijat za sve knjigoljupce

Koliko ste se puta sjetili neke knjige koju nigdje ne možete naći?

21.12.2009.
17:59
VOYO logo

Putem stranice srcelubenice.com, osim kupnje omiljenog naslova, knjigu možete rezervirati ili prodati online. Ovaj hvale vrijedan antikvarijat i knjižaru pokrenuo je Davor Jurić, a u svojoj domeni pokriva širok opseg literature, od dječjih knjiga, arhitekture, filma i glazbe, gastronomije do raznih stručnih, znanstvenih i teorijskih štiva.

''Naša mala online knjižara- antikvarijat sadržava knjige koje smo godinama skupljali uz svesrdnu pomoć prijatelja. S nekima od tih knjiga bit će nam se teško rastati ali, jednom pročitane, one gube svoju svrhu čekajući na policama da ih netko dohvati i uroni u njihov svijet. Bili bismo najsretniji da među njima nađete ono što dugo tražite, nešto što će vas nadahnjivati ili vam možda poslužiti za ostvarivanje vaših životnih nauma'', predstavio je svoj projekt Davor Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ukoliko u našoj ponudi naiđete na naslov kojem biste željeli dodati neku svoju opasku, impresiju, komentar ili preporuku - slobodno to i učinite e-mailom i mi ćemo je, potpisanu, staviti u opis knjige'', rekao je Davor pozivajući sve zainteresirane da pogledaju što nude u svojoj knjižari.

Rezervacije i otkup knjiga

Za sve knjige koje biste željeli imati, a Srce lubenice ih trenutno nema na lageru, primaju se rezervacije. Ako se predbilježite, knjigu ćete dobiti čim je nabave. Budite što iscrpniji u podacima o željenoj knjizi jer to olakšava potragu za njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko imate knjige koje želite prodati slobodno ih kontaktirajte. Najlakši način za mogući otkup je da pošaljete popis knjiga sa što više podataka o njima. Ukoliko se radi o većoj količini knjiga ne morate raditi popis, dovoljno ih je samo kontaktirati.

Knjige koje su u njihovoj ponudi uglavnom nisu nove i prošle su dvije ili više ruku. Iako se njihova očuvanost uračunava u cijenu, putem scanova, fotografija i opisa, trude se omogućiti što bolji uvid u artikl koji vam nude, no to nije uvijek do kraja moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Srcu lubenice možete kupovati nakon što se registrirate kao korisnik. Knjige se šalju poštom u roku od 3-5 dana, s tim da je moguće naručiti i 'hitnu' pošiljku.

Naručivati možete i telefonom: 091/ 5963-111, 01/3465-941 ili se javite na e-mail (davor@srcelubenice.com).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo