Online knjižara i antikvarijat za sve knjigoljupce

Koliko ste se puta sjetili neke knjige koju nigdje ne možete naći?

21.12.2009.
17:59
VOYO logo

Putem stranice Srcelubenice.com, osim kupnje omiljenog naslova, knjigu možete rezervirati ili prodati.online

Ovaj hvale vrijedan antikvarijat i knjižaru pokrenuo je Davor Jurić, a u svojoj domeni pokriva širok opseg literature, od dječjih knjiga, arhitekture, filma i glazbe, gastronomije do raznih stručnih, znanstvenih i teorijskih štiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S radom je započela naša mala online knjižara- antikvarijat, slučajnim odabirom nazvana Srcelubenice. U njemu su knjige koje smo godinama skupljali uz svesrdnu pomoć prijatelja, kojima se i ovim putem zahvaljujemo na tome.

S nekima od tih knjiga bit će nam se teško rastati ali, jednom pročitane, one gube svoju svrhu čekajući na policama da ih netko dohvati i uroni u njihov svijet. Bili bismo najsretniji da među njima nađete ono što dugo tražite, nešto što će vas nadahnjivati ili vam možda poslužiti za ostvarivanje vaših životnih nauma'', riječi su mladog Davora Jurića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ukoliko u našoj ponudi naiđete na naslov kojem biste željeli dodati neku svoju opasku, impresiju, komentar ili preporuku - slobodno to i učinite e-mailom i mi ćemo je, potpisanu, staviti u opis knjige'', rekao je Davor pozivajući sve zainteresirane da pogledaju što nude u svojoj knjižari.

U Srcu lubenice možete kupovati nakon što se registrirate kao korisnik. Registracija, osim mogućnosti kupovanja, donosi i druge pogodnosti - primjerice, obavijesti o novim proizvodima, pregled dosadašnje kupovine i dr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načini plaćanja

U Hrvatskoj : Pouzećem Hrvatskom poštom (Plaća se gotovinom prilikom preuzimanja. Poštarina iznosi 25 kuna. Virman ili internet bankarstvo za fizičke i pravne osobe Moneybookers za gotovinu i kreditne kartice - American Express, MasterCard i Visa. (Plaćanje putem kreditnih kartica (Visa, Master, AmericanExpress) se odvija putem Moneybookers e-mail načina plaćanja. Ovo je jedan od najsigurnijih i najbržih sistema elektronskog plaćanja.

Iz inozemstva: Putem deviznog računa Moneybookers za gotovinu i kreditne kartice - American Express, MasterCard i Visa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako kartično poslovanje još nije u funkciji, uskoro će i taj način plaćanja biti moguć.

Načini dostave

Dostava knjiga vrši se putem Hrvatske pošte, a vrijeme isporuke je 3-5 dana. Ukoliko želite hitnu pošiljku, samo to naznačite u narudžbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjige se šalju pomoću usluga Hrvatskih pošta, a vaša se knjiga neće oštetiti jer se tiskanice pažljivije prenose.

Naručivati možete i putem telefona : 091/59 63 111 ili 01/34 65 941. (za inozemstvo 00385915963111 ili 0038513465941.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sva pitanja, želje ili dogovore slobodno se obratite putem e-maila ili navedenog telefona.

Rezervacije i otkup knjiga

Za sve knjige koje biste željeli imati, a Srce lubenice ih trenutno nema na lageru, primaju se rezervacije. Ako se predbilježite knjigu ćete dobiti čim je nabave. Budite što iscrpniji u podacima o željenoj knjizi jer to olakšava potragu za njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko imate knjige koje želite prodati slobodno ih kontaktirate. Najlakši način za mogući otkup je da pošaljete popis knjiga sa što više podataka o njima. Ukoliko se radi o većoj količini knjiga ne morate raditi popis, dovoljno ih je samo kontaktirati.

Knjige koje su u njihovoj ponudi uglavnom nisu nove i prošle su dvije ili više ruku. Iako se njihova očuvanost uračunava u cijenu, putem scanova, fotografija i opisa, trude se omogućiti što bolji uvid u artikl koji vam nude, no to nije uvijek do kraja moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi spriječili nesporazume i kako biste vi kao kupci bili zadovoljniji, za sve informacije možete kontaktirati 091 5963-111, 01 3465-941 ili se javiti putem e-maila (davor@srcelubenice.com) te na bilo koji drugi način.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo