Ona samo pjeva i gura dalje. Ona je Lijepa Naša!

Ovo je priča o popularnoj pjevačici našeg doba. O 20 godina njezine karijere, o njoj koja je prošla sve.

13.4.2011.
13:02
VOYO logo

Njezinog prvog skrbnika, menadžera, očinske figure koja joj pomaže u osamostaljenju, čvrstom rukom vodeći njezinu trnovitu karijeru u domoljubnom naboju. Njoj koja mu je poput kćeri, za koju bi učinio sve, on uzima sve, a zatim umire ostavivši ju ožalošćenu, zatečenu i ranjivu.

Njoj, neospornoj zvijezdi ovih prostora. Zvijezdi koja samo pjeva, a hitove joj pišu drugi. Ona i izgleda kao glamurozna zvijezda, vozi skupe aute, nosi haute couture, posjećuje modne evente i sva bitna društvena događanja, ona je nužnost na svakom respektabilnom partiju, trešnja na torti, no ona ima i ogromne minuse na kartici i goleme kredite na grbači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona svoju ljepotu i seksipil eksploatira do krajnjih granica, svako toliko odlazi na estetske operacije ne bi li izgledala mlađe, ljepše, poželjnije jer tržište je neumoljivo, a ona nezaustavljivo stari i propada. Ima skupu ovisnost o drogama, koju potpomažu njezini menadžeri, drogama koje nabavlja u inozemstvu, no novaca nema, a ovisnička kriza je sve gora i sve se više zadužuje.

Povezivali su je s uglednim ljudima, političarima, „uspješnim poduzetnicima“, generalima, menadžerima i reprezentativcima. Priča se da je imala i ljubavnika iz redova crkve. Vežu je uz organizirani kriminal, gospodarske malverzacije. No, ona ne mari. Ona samo pjeva i gura dalje. Ona je Lijepa Naša....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o novoj premijeri predstave Lijepa naša, u režiji Mirana Kurspahića koja je zakazana za 30. travanj, u velikoj dvorani Teatra &TD, u 20 sati.

Slijede izvedbe 3. i 4. svibnja Cijena ulaznice: 50/25 kn za studente

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepa naša je neka vrste revizije zadnjih dvadeset godina, samo kroz površnu prizmu estradne pjevačice, žene, provučene kroz još površniju sferu estradne scene. Groteskni pogled u nazad i uplašeni pogled u neizvjesnu budućnost. Društvo se danas posve estradiziralo. Svatko ima svojih 5 minuta slave, makar i kroz Facebook'', objašnjava Kurspahić.

Igraju: Csilla Barath-Bastaić, Petra Dugandžić, Ivana Horvat, Marijana Mikulić Kostimograf: Ivica Skoko

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo