Ona će razotkriti sve što se događa na rubu scene!

Mara Bratoš je dubrovačka fotografkinja koja već dugi niz godina surađuje sa ZKM-om, a svojim je objektivom ovjekovječila mnoge intrigante trenutke domaćih glumaca i glumica.

8.12.2010.
11:37
VOYO logo

Početkom iduće godine, točnije od 7. do 28. siječnja Mara Bratoš izložit će svoje radove pod nazivom 'S ruba scene/ ZKM' u zagrebačkom MSU.

Riječ je o fotografijama iz predstava Zagrebačkog kazališta mladih, koje su snimljene unatrag pet godina, a javnost ih do sadajoš nije imala prilike vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od predstava iza čijih su kulisa snimljene fotografije su: ,Buđenje proljeća', Zagrebački pentagram', 'Garaža', 'Polet', 'Najbolja juha', 'Rose is a rose s a rose', 'Medeja-žena bomba-Europa', 'Skakavci', 'Viktor ili djeca na vlasti', 'S druge strane'.

Riječ je o 30-tak fotografija u formatu 70 x 100 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabrane fotografije nisu dokumentarističke, već su snimljene kao zasebne likovne ekspresije, te izražavaju Marin prepoznatljiv autorski rukopis.

Mara Bratoš rođena je u Dubrovniku. Diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, na odsjeku Filmsko i Tv snimanje. Radi kao profesionalni fotograf, urednica fotografije je u časopisu Banka, suradnica je ZKM-a, Elle-a i drugih časopisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo