Najljepše antikorupcijske priče na jednom mjestu

shimmer fallback

Izdavačka kuća V.B.Z. i Transparency International Hrvatska u srijedu, 20.

19.4.2011.
14:03
Play logo

U knjizi su priče inspirirane korupcijom ili o korupciji, a napisali su ih poznati književnici i književnice Vlado Bulić, Ivica Đikić, Zoran Ferić, Julijana Matanović, Jurica Pavičić, Edo Popović, Ivana Simić-Bodrožić, Olja Savičević-Ivančević, Tena Štivičić i Ivan Vidić te pet najboljih priča koje su na natječaj poslali neobjavljivani autori.

Na promociji će govoriti autori priča i organizatori programa 'Kulturom po korupciji' Transparency Internationala Hrvatska u sklopu kojeg je realiziran i ovaj projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Promociji će nazočiti predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. Ivo Josipović, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, šef delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paul Vandoren, predsjednik Nacionalnog Vijeća za praćenje provedbe antikorupcijskog programa dr. Željko Jovanović, glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan i drugi dužnosnici koji svojim radom smanjuju rizik od korupcije u Hrvatskoj.

Zbirka priča Ispod stola – najljepše antikorupcijske priče moći će se kupiti na kioscima od 22. travnja uz popularnu cijenu od 39,90 kn.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo