Najbolji komičari stižu u Zagreb, čekaju vas stand up predstave, kabarei, pantomime...

Povodom 40.

11.11.2013.
12:44
VOYO logo

Festival se otvara velikim praskom, Gala večerom u subotu, 7. prosinca u 20 sati. U velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će čak 5 komičara sa svih strana svijeta: Amerikanac i najveća zvijezda koja stiže u Zagreb, Rich Hall, dva Britanca Seann Walsh i John Gordillo, Kanađanka Dana Alexander, a voditelj je Novozelanđanin Javier Jarquin.

Upravo je londonska stand-up scena 'in' i postavlja komičarske standarde za ostatak planeta. London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije donijet će komadić upravo tog duha u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo ne smijete propustiti!

U nedjelju 8. prosinca program počinje već u 17 sati i traje do dugo u noć, a događanja se sele u malu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Zajedničko svim nedeljnjim predstavama je to da će publici biti predstavljeni programi Soho Theatrea iz Londona. Kazalište je to iz srca Londona koje svakodnevno otvara svoja vrata vrhunskim alternativnim komičarsko-kabaretskim umjetnicima na čak tri pozornice. Stvar prestiža nastupati je upravo u Soho Theatru, a još veća kada profesionalci kažu: "Ovo ne smijete propustiti!" A upravo vam to poručuju iz Soho kazališta i u goste šalju aktove iz cijelog svijeta.

Vitamin from Wez Hopper on Vimeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacija pantomime, fizičkog teatra i kabarea

Talijanski umjetnik Carlo Jacucci, poznatiji pod umjetničkim imenom Vitamin, u Zagreb dolazi sa svojim nadrealnim aktom, bizarnim karakterima i neuobičajenim sviranjem harmonike. Vitamin je jedna od najpoznatijih europskih predstava, kombinacija pantomime, fizičkog teatra i kabarea za koju nije nužno poznavanje engleskog jezika. Vitamin počinje u 17 sati.

The Lie-in King i Sex Idiot

U 18.30 sati mlada britanska umjetnica Bryony Kimmings predstavlja program Sex Idiot, kojim je stekla priznanje i slavu u svijetu kabareta. Pratimo njenu seksualnu povijest nakon što je spoznala da se zarazila spolno prenosivom bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 20 sati očekuje vas šarmantan i karizmatičan Sean Walsh. Njegov show The Lie-in King s kojim dolazi u Lisinski iskreno je sučeljavanje s činjenicom da je odrasla osoba te da u životu ne bi znao što sa sobom da nije postao – stand up komičar.

//www.youtube.com/embed/iwOG-64Zeao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komičar mrkog pogleda ravno iz Montane

Najveća zvijezda cijelog London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije je Ritch Hall, komičar mrkog pogleda koji nam stiže iz rodne Montane. Osim u subotu u Comedy Gala programu njegov (drugačiji) samostalni nastup možete pogledati i u nedjelju u 21.30 sati. Karijera Ritcha Halla proteže se kroz nekoliko desetljeća a u mladosti je bio redoviti gost najutjecajnijeg američkog komičarskog programa Saturday Night Live.

Ulaznice za London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije

Ulaznice su u prodaji na www.ulaznice.hr u šarolikom rasponu od 80 do 180 kn, ovisno koji program vas zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte: http://www.ulaznice.com.hr/web/ctl_evt.jsp?act=search_results

Apsolutne zvijezde među kartama su ulaznice po cijeni od 250 kuna. Samo ih je 100 komada, a vode vas na svih pet festivalskih programa. Kupnjom tih ulaznica osiguravate si najbolja mjesta u Velikoj dvorani u subotu i ulaznice za sva četiri programa u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo