'Moja najdraža supruga' - stigao novi Parsons!

Iznimna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama iz pera autora svjetskog bestselera Muškarac i dječak, Tonyja Parsonsa novi je naslov Profila.

24.8.2010.
14:47
VOYO logo

Moja najdraža supruga priča je o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.

Tony Parsons (1955.) britanski je novinar, a trenutačno i jedan od najpopularnijih svjetskih pisaca. Karijeru je počeo 70-ih godina kao glazbeni kritičar u NME-u, najutjecajnijem britanskom glazbenom časopisu, a intervjuima s bendovima kao što su The Clash, Blondie, Rolling Stones, Sex Pistols, te Davidom Bowiejem i Bruceom Springsteenom postao je kultna figura među britanskom mladeži. Devedesetih godina postao je i jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u BBC-ovoj emisiji The Late show, a trenutačno je kolumnist Daily Mirrora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je planetarnu popularnost stekao romanom Muškarac i dječak, koji se prodao u više od dva milijuna primjeraka u 36 zemalja diljem svijeta i kojim je 1999. g. osvojio britansku nagradu za knjigu godine, Tony Parsons autor je i nekoliko vrlo zapaženih romana kao što su Za moju dragu (2001.), Muž i žena (2002.), Obitelj (2004.), Priče naše mladosti (2005.), Moja najdraža supruga (2008.) i Starting over (2009.), koji uskoro izlazi na hrvatskom jeziku, također u Profilovu izdanju.

Knjigu je s engelskog preveo Borivoj Radaković, a uredio je Stjepan Ravić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo