Mesić otvorio Interliber: Očekujem 100.000 posjetitelja

'Očekujem 100.000 posjetitelja na 34. Interliberu', rekao je ministar kulture Jasen Mesić otvarajući najveći hrvatski sajam knjiga i učila na Zagrebačkom velesajmu.

8.11.2011.
15:34
VOYO logo

'A Interliber je po veličini gotovo identičan kao lani', ustvrdio je direktor Velesajma Igor Rađenović, najavljujući još četiri sajma koji će ovih dana biti otvoreni u Novom Zagrebu.

Interliber je okupio 240 izlagača iz desetak zemalja, a već prvog dana trebao bi ga posjetiti i predsjednik Ivo Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju se pojavio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji ipak nije sjeo do Rađenovića. Tampon-zona bio im je ministar Mesić koji je došao s brojnim suradnicima iz Ministarstva kulture.

I ove se godine na Interliberu koji traje do 13. studenog očekuju mnogobrojne promocije novih naslova i izdanja te odličan program popratnih događanja koja će se odvijati na velesajamskoj pozornici paviljona 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji Interliber dovodi u Zagreb i prave spisateljske zvijeze - talijanski bračni par Ritu Monaldi i Francesca Sortija, hrvatskoj čitateljskoj publici dobro poznate autore povijesnih i političkih trilera.

U vrijeme održavanja Interlibera, na Zagrebačkom velesajmu održavat će se i Sajam glazbe i multimedije, sajmovi Info restart i Inova (9. - 12. studenog), ZimSki Show (10. - 13. studenog) i sajam Educa (11. - 13. studenog).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački će velesajam biti otvoren od 8. do 13. studenog radnim danima od 10 do 19 sati, a u petak i subotu ove će se godine raditi dulje, do 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo