Marija Karan u ulozi Tesline žene

Glumica presrećna zbog filma o našem naučniku

31.7.2013.
19:51
VOYO logo

Marija Karan pridružila se glumačkoj ekipi koja snima novi film o Nikoli Tesli - "Tesla", piše Press.

- Jedva čekam da počnem da snimam film o našem najistaknutjem naučniku! - kazala je presrećna Marija i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Majkl Enton napisao je scenario koji je iskren! Dopada mi se što je imao potrebu da razume bitnost Teslinog porekla kao imigranta u Americi, koji je i uprkos svim problemima ostao svoj, tvrdoglav i uporan. Majkl se fokusirao na to da pokaže značaj Teslinog postojanja i onoga što je učinio, i, možda, da podstakne ljude na to da daju svoj doprinos budućim generacijama! - rekla je Karanova za inserbia.info.

Marija u filmu, čiji je producent firma Silvermask Films, igra Braku, lik zasnovan na nekoliko žena koje su postajale u stvarnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iako je lik Brake izmišljen, direktor Majkl Enton rekao je:

- Branka je jedan od nekoliko izmišljenih likova koje sam uvrstio u film, jer predstavlja sve one žene koje je Tesla tokom svog života odbijao zbog svoje nepokolebljive posvećenosti nauci. Ubacio sam je u film i biće u periodu Nikolinog života u kojem je bio najranjiviji: u dve nedelje koje je proveo u Gospiću nakon majčine smrti. Odnos je slučajan, i ni Braka ni Tesla ne insistiraju na njemu. Njegov dalji razvoj biva naglo prekinut, što oslikava samu Teslinu prirodu - kazao je Enton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija je već sarađivala sa Brankom Tomovićem, koji u filmu tumači lik Tesle i smatra da je upravo on savršen izbor za glavnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo