Koliko je Hrvatska spremna za EU?

Dvije godine nakon vikend maratona koji je pratilo preko dvije tisuće ljudi, tri godine nakon rasprodanog gostovanja na prvom izdanju Zagrebi!

22.8.2011.
12:37
VOYO logo

Samo dan prije parlamentarnih izbora, 3. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, održat će novi megasession u trajanju od punih 10 sati (uz tri stanke od 30 minuta), s početkom u 10.00 sati.

Kao nadgradnju na posljednje zagrebačko predavanje, dostupno u DVD izdanju Discovery film & videa, Icke će svom auditoriju u cjelodnevnom predavanju, uz pomoć više od 1200 fotografija, dokumenata i ilustracija, pružiti uvid u pozadinu aktualnih događanja, njihove povijesne izvore i posljedice koje su vidljive u našoj najbližoj okolici. Poseban će osvrt dati na pristupanje Hrvatske Europskoj uniji, povećavanje nadzora i kontrole, masovnu manipulaciju i ‘globalnu diktaturu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovaj događaj ulaznice se prodaju u sustavu Eventima, do 1. rujna po promotivnoj cijeni, koja je, ovisno o mjestu sjedenja, u rasponu od 110 do 180 kuna.

Nakon toga ulaznice će se moći kupiti po cijeni od između 130 i 210 kuna, dok će se na sam dan predavanja ulaznice na licu mjesta prodavati po cijeni od između 150 i 230 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo