Kako će vas mediji učiniti srećnijim

Pandora se davno zeznula, nemojte i vi

26.11.2012.
14:33
VOYO logo

Da li znate onaj osećaj kada legnete u krevet u nadi da ćete zaspati, ali vas progone aveti jučerašnjeg dana ili ideje na temu šta bi sutra moglo da bude? Da li se sećate zabrinutog lica vaše majke krajem meseca kada stigne sto računa koje ne može da plati? Da li vam se ikada činilo da džabe ustajete ujutru jer ćete u svakom slučaju da se vratite u isti krevet I da morite um istim problemima, jer je sve ionako besmisleno?

Imamo rešenje za vas u toliko različitih pakovanja – mediji.

Mediji će vas učiniti srećnim. Ako mislite da se šalimo, pročitajte objašnjenje. Ako nas razumete, gasite Trojku I palite Pink. Možda ponovo uhvatite porniće pre vesti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji deluju kao Prozak

Zašto brinuti o svojim problemima, kada u svakom momentu ima toliko boljih I zanimljivih (što je bitnije, tuđih) problema oko kojih možete razbijati glavu? Tu su: Nataša I Dača, Kim Kardašijan, muzičke kompozicije srpskih političara, Sorajine dojke, uhapšena Seka Aleksić…

Cenite svoje vreme

Vi ste gospodin čovek, a ne neki istrošeni, razočarani, cinični novinar. Zašto biste se vi deprimirali mišljenjem o nekim strašnim stvarima oko vas? Dnevni list košta samo 30 dinara ili manje čak – neko drugi će se za tu siću već platiti da misli umesto vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite zanimljivi u društvu

Nakon određenog staža u slušanju kvalitetno prežvakanih vesti tako da budu prikladne za vas – Većinu, bićete sposobni da ponovite tačno ono što ste čuli, te to dobro prepričate u društvu. Zračićete informisanošću I vrcavošću – ljudi će vas voleti. Svakako ćete biti srećniji tada.

Napravite izbor

Još kad ste bili mali, čuli ste poslovicu ili jare ili pare. Sada treba da izaberete da li ćete da budete prosečni (mediokritet) ili natprosečno nesrećni? Davno se Bajaaga, vaš budući omiljeni muzičar ako izaberete ono prvo, zapitao isto. Jesmo li srećniji il’ smo pametniji (godine prolaze mi stojimo). Ako razmislite, ovo je filozofsko pitanje – ili ste srećniji ili ste pametniji. I sada, zapitajte se ono što je najvažnije za vaš život: Koje su šanse da se Nataša I Daša pomire?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo