Inficirajte se pričotoksinom - izaberite štoriju godine!

Sedmi 'Pričigin', splitski festival pričanja priča, i ove godine posjetiteljima net.

1.3.2013.
11:55
VOYO logo

Pred vama su autori, naslovi i žanrovi koji su obilježili prethodnih dvanaest mjeseci hrvatske javnosti, a samo o vama i vašim glasovima ovisi tko će, Stipe Mesića nakon , Jadranke Kosor 2011. i Zorana Milanovića lani, ponijeti titulu četvrtopričesnika pa jamačno, poput spomenutih prethodnika, propustiti prigodu da dođe na dodjelu i ponese kući skulpturu akademske kiparice Julijane Voloder.

Na vama je da dobro proučite listu od 15 kandidata, naslove njihovih priča i žanrove u kojima su ispričane, pa date glas svome favoritu, onome za koga mislite da nam je u posljednjih dvanaest mjeseci proda(va)o najbolju priču ne izdajući fiskalni račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije riječ samo o pojedinačnim izjavama, ma kako gromke bile, nego i o zajedničkom nazivniku (svojevrsnom kurikulumu, moglo bi se reći!) bajanja najupečatljivijih pripovjedača kroz cijelu godinu. Broj vaših pojedinačnih glasova ograničen je pa ne pokušavajte ono što su to ranijih godina znale činiti pojedine organizacije stranačkih mladeži. Ili pokušavajte. Neće vam uspjeti.

Ne dopustite da vam favorit zakuka u nedozvoljenom minusu

Za desetak dana na listi će ostati samo petero najbolje plasiranih, a dobitnik Četvrte PričeSTi bit će proglašen 16. ožujka, te biti pozvan da tri dana kasnije preuzme nagradu na otvorenju sedmog "Pričigina" u splitskom Multimedijalnom kulturnom centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasajte za svojeg favorita, ne dopustite da zakuka u nedozvoljenom minusu i predstečajnom postupku, postanite i vi strateški partner Klikiriku-koalicije po posebnim pogodnostima! Inficirajte se pričotoksinom, iziđite barem na ovaj referendum!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo