Imamo pobjednika Treće PričeSTi!

Imamo pobjednika Treće PričeSTi!

19.3.2012.
14:04
VOYO logo

Milanović je za svoju priču "A šta da radim" (pismo o namjerama) do ponedjeljka u podne dobio 39.88 posto glasova čitatelja Net.hr-a u natječaju za najbolju javnu priču u 2011. godini, te tako za sobom uvjerljivo ostavio Jadranku Kosor s historijskom novelom "Put putujem", koja je dobila 20.1 posto glasova.

Na trećem se mjestu našao Ivo Sanader s 14,54 posto glasova s "Prijatelji stari, gdje ste", a slijedi Nevenka Bečić s priručnikom za preživljavanje u divljini "Hajdemo u planine" (s 14.02 posto glasova). Radmir Čačić ovaj put se našao na zadnjem, petom mjestu s 11,45 posto glasova, za putopis "Sude mi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća PričeST

Pojasnimo, proteklih ste 19 dana mogli glasovati za autora i priču koji su obilježili prethodnih dvanaest mjeseci hrvatske stvarnosti. Godine 2010. PričeST je osvojio Stjepan Mesić za stvarnosnu priču "Nikad ja nikoga iz Podravke nisam zvao", a 2011. godine Jadranka Kosor za SF priču o jučer poslije sutra "Dijete u vremenu/Child in Time".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim se pobjednicima, vašom odlukom, pridružio i aktualni nam premijer Zoran Milanović, a nagrada će mu biti uručena u utorak 20. ožujka u Splitu u Amfiteatru Doma mladih (MKC) u 19 sati.

Hvala svima koji su sudjelovali u anketi, a onima koji se nađu u Splitu svakako preporučamo da posjete Pričigin, splitski festival pričanja priča, koji počinje u utorak 20. ožujka i traje do subote 24. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo