Green Day zapalio beogradsku publiku (VIDEO) (FOTO)

Odličan koncert u okviru festivala „Calling“ na Kalemegdanu

28.5.2013.
10:46
VOYO logo

Slavni kalifornijski pank-rok bend “Green Day” održao je sinoć koncert u Donjem gradu Beogradske tvrđave, u okviru jednodnevnog festivala “Calling”, oduševivši oko 12.000 obožavalaca.

Tačno u 22 časa, kao što je bilo predviđeno, nakon zagrevanja uz “Atheist Rap”, “Superhiks” i “Hladno pivo”, na scenu su izašli članovi sastava “Green Day” i započeli prvi koncert u ovom delu sveta pesmom “99 Revolution”, što je naziv i njihove aktuelne turneje, navodi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Volimo te Beograde! Podivljajte! Ruke uvis! - uzvikivao je frontmen Bili Džo Armstrong, a publika ga je slušala, euforična od samog početka.

Žestok, dinamičan tempo i odlična komunikacija sa publikom od prvog minuta trajali su tokom celog koncerta, sve dopunjeno odličnim svetlosnim efektima i praćeno burnim odgovorom zadovoljnih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usklici su se prolomili Beogradskom tvrđavom kada je tokom pesme “Stop When The Red Lights Flash” uzeo srpsku zastavu i njome prekrio glavu, nastavljajući da svira. Mahao je njome, a publika je vrištala.

Boulevard of Broken Dreams” prepustio je publici da otpeva, a onda je kleknuo i poklonio im se u znak poštovanja i na srpskom rekao “Hvala”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Tanjug - Nemanja Jovanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo