Fotografije sa Cest is d' Besta krase ulice Zagreba

Centar Zagreba krasi 20 jumbo plakata s najboljim fotografijama s ovogodišnjeg izdanja međunarodnog uličnog festivala koji je ove godine po 14. put oživio hrvatsku metropolu.

6.7.2010.
12:04
VOYO logo

Cijeli centar Zagreba ove je godine u periodu od 3. do 6. lipnja bio „velika pozornica“ na kojoj su u sklopu 14. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best nastupili brojni cirkuski, glazbeni, likovni i drugi izvođači iz 15-tak država s četiri kontinenta.

Festival je zbog svoje atraktivnosti i pozitivne energije tijekom proteklih četrnaest godina postao jedan od prepoznatljivih zagrebačkih manifestacija na osnovu koje je nekoliko drugih gradova u Hrvatskoj pokrenulo slične festivale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cest is d' Best svake godine na ulice i trgove Zagreba donosi najaktualnije cirkuske performanse, ali i interesantne likovne instalacije koje festival najavljuju i obogaćuju ga tijekom festivalskih dana.

Kako bi najstariji i najbolji ulični festival u Hrvatskoj trajao što duže, utemeljitelji i organizatori festivala, Kraljevi ulice i Agencija za tržišno komuniciranje Proglas u suradnji sa Zagreb plakatom postavili 20 plakata dimenzija 5x2 metra na kojima su otisnute fotografije nastale u sklopu ovogodišnjeg Cest is d' Besta. Fotografije na plakatima vidljive su u širem centru grada gdje će biti izložene narednih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložbom fotografija na ulicama Zagreba organizacija festivala želi nastaviti širiti ideju i energiju Cest is d' Besta koji je postao vrlo važna kulturna, zabavna i turistička manifestacija u Zagrebu. Osim toga, ovim projektom organizatori žele dodatno nagraditi autore najboljih fotografija nastalih u sklopu ovogodišnjeg festivala, ali i zahvaliti svim građanima koji festival vole i posjećuju ga u velikom broju.

Ljudi koji su uključeni u organizaciju festivala procjenjuju da je ovogodišnji Cest is d' Best bio najposjećeniji do sada i zato fotografije koje će građani i gosti grada moći vidjeti u šetnji, na putu na posao ili primjerice prije obilaska Gornjeg grada postaju još značajnije jer svjedoče o prekrasnoj manifestaciji koja Zagrebu svake godine osigurava mnogo dobrih vibracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo