FOTO: / Stunićka i Vilenica igraju za hrvatsku repku

Ana Stunić i Ana Vilenica, uz ostale cure iz Plesnog centra Tala, u nogometno- plesnom spektaklu okušale su se u hrvatskim dresovima na nogometnom terenu.

14.1.2010.
23:46
VOYO logo

Predstava Montažstroja i Plesnog centra Tala Srce moje kuca za nju premijerno će biti izvedena 24. siječnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

U samo dvije ekskluzivne izvedbe (24. i 31. siječnja) nogometno‐plesni spektakl donosi rekonstrukciju spektakularne pobjede Hrvatske nad Engleskom rezultatom 3:2 na Wembleyju i postavlja pitanje tko ili što danas uistinu predstavlja Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženska nogometna vrsta odabrana je nakon nekoliko ciklusa audicije, na koju se prijavilo preko 200 kandidatkinja, a tijekom dvaju poluvremena one će se spremno znojiti za Hrvatsku i pokazati koliko su uistinu skupile utakmica u nogama.

Tako u prvom poluvremenu igraju Adriana Josipović, Ana Stunić, Ana Vilenica, Antonia Matković, Daria Karić, Helvecia Tomić, Iva Morandini‐Plovanić, Martina Car, Martina Tomić, Nataša Mihoci, Petra Milojković i Rina Kotur, dok će se u drugom na terenu preznojavati Antoaneta Boras Vidov, Brigita Sajko, Davorka Drvodelić, Lela Lujanac‐Kerdić, Mirjana Kalinger, Nada Kos Balen, Renata Petrović, Sanja Plepelić, Silva Cirković, Sonja Cirković, Vasiljka Martinović i Zrinka Banić‐Tomišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za nogometno‐plesni spektakl Srce moje kuca za nju mogu se kupiti na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 30 do 120 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo