FOTO: / Dubrovčani iznenadili Josipovića

U Dubrovniku je održan koncert orkestra Beogradske filharmonije, a među publikom bili su i splitski gradonačelnik i njegova odabranica te srpski prijestolonasljednik.

28.8.2011.
16:41
VOYO logo

Beogradska filharmonija vođena slavnim dirigentom Zubinom Mehtom, koji s orkestrom povremeno surađuje još od 1958. godine, otvorila je 11. Festival komorne glazbe Julian Rachlin & Friends i odlučnim koncertom ispunila očekivanje mnogobrojne publike.

Uz njih su nastupili i Julian Rachlin na violini, sopranistica Marija Kuhar Šoša i bariton Ipčo Ramanović. Ipak, koncert je počeo sa sat vremena zakašnjenja i uz doista neviđenu gužvu i organizacijski kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz uglednike iz političkog i kulturnog života (šef delegacije EU u Zagrebu Paul Vandoren, princ Aleksandar II Karađorđević sa suprugom), tu je bio i predsjednik države Ivo Josipović. Nakon koncerta predsjedniku su u cafeu Trubadur priredili i jedno iznenađenje, poklonivši mu tortu za njegov 54. rođendan kojeg Josipović slavi u nedjelju.

Ovaj dugoočekivani koncert došla je poslušati i Iva Majoli sa suprugom, a u prvom redu su se isticali i splitski gradonačelnik, Željko Kerum i njegova odabranica Fani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201108270030006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo