Da je dječji pisac biti lako, bio bi to svatko

Ako mislite da je lako biti pisac za djecu poslušajte što o tome kažu gosti 59. KUPEK-a, Vladimir Arsenijević, Ana Pejović i Jasminka Petrović.

28.2.2013.
14:27
VOYO logo

Subverzivni elementi u KUPEK-u su na prevaru u goste, i to za javnost otvorenu sesiju, doveli književnike da pričaju o dječjoj književnosti.

U svom kratkom životnom vijeku probali su razne forme razgovora sa svojim gostima, ali nikad nisu prakticirali razgovore otvorene i za znatiželjnike. U tom smislu ovo je jedinstveni KUPEK, ali još važnije od toga jedinstven je i po tome što se prvi put bavio dječjom književnošću. A baviti se dječjom književnošću danas, barem u ovim našim krajevima, nije nimalo zahvalan posao jer "dječjom književnošću se bave neuspješni pisci za odrasle".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako svoj kreativni potencijal usmjerite na djecu vi ste neozbiljni, ako djecu shvaćate ozbiljno kako onda netko vas da shvati ozbiljno? Ako mislite da je lako biti pisac za djecu poslušajte što o tome kažu gosti 59. KUPEK-a - Vladimir Arsenijević, Ana Pejović i Jasminka Petrović. Da je dječji književnik biti lako bio bi to svatko.

KUPEK No 59 možete poslušati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fdejankozul%2Fkupek-59-krokodokodil-jasminka-petrovic-i-decja-knjizevnost%2F&embed_uuid=b622c101-228f-47ae-8768-9521a29c5d7e&stylecolor=&embed_type=widget_standard

KUPEK 59, KROKODOKODIL, Jasminka Petrović i dečja književnost by Kupek on Mixcloud

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ostalo potražite na KUPEK blogu http://thekupek.blogspot.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo