'Brod knjižara' prvi put ugošćuje strane autore

Kulturno -turistički projekt Brod knjižara - Brod kulture na kojem će od Krka do Makarske od 31. srpnja do 14.

20.7.2010.
17:54
VOYO logo

Jedan od sudionika tog projekta, književnik Ludwig Bauer napomenuo je kako će "Brod knjižara" prvi put na turneji ugostiti i strane autore, među kojima i ruskog fizičara Vadima Zelanda, američkoga autora znanstvene fantastike Brucea Sterlinga, slovensku spisateljicu Vanju Strle i švedskog pisca Richarda Swartza.

Dodao je kako će među domaćim književnicima biti Miro Gavran, Sanja Lovrenčić i Enes Kišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao da će "Brod knjižara" ugostiti i kazališnu predstavu "Veliki svjetski teatar" Pedra Calderona da le Barce, u režiji Jasmina Novljakovića i Enesa Kiševića, koja će se svake večeri izvoditi na palubi broda.

Na turneji će biti i pobjednik natječaja za najbolju kratku priču "Broda knjižare" Robert Roklicer, napomenuo je Jasmin Novljaković i dodao da će on, zajedno s Ludwigom Bauerom i Lidijom Dujić, predstaviti najbolje kratke priče iz knjige "20+1 najbolja priča za ljeto 2010."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnosti će se predstaviti i ostalih 20 autora čije su priče objavljene u zbirci, a oni će gostovati u nekim od gradova pristaništa "Broda knjižare".

"Brod knjižara - Brod kulture" od Krka do Makarske posjetit će Cres, Starigrad Paklenicu, Pag, Sv. Filipa i Jakova, Zlarin, Šibenik, Trogir, Supetar, Vis, Milnu, Jelsu i Vrbosku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo