Bred Pit u ratu protiv zombija (VIDEO)

III svetski zombi rat

26.3.2013.
10:39
VOYO logo

Osvanuo je novi trejler za film Svetski rat Z, snimljen po kultnom postapokaliptičnom romanu Marksa Bruksa, u kojem Bred Pit spašava svet od zombija.

Film prati Bred Pita u ulozi Gerija Lejna, radnika Ujedinjenih nacija, koji se uključuje u rat protiv zombija koji su zavladali svetom i nastoje da preobrate celu svetsku populaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom trejleru nije naglašeno da je Bred Pit glavni lik u ratu protiv živih mrtvaca, ali to je ispravljeno u novom trejleru koji pokazuje da se on odvaja od svoje porodice i odlazi u epicentar rata protiv zombija.

Filmovi o zombijima naročito su popularni u Sjedinjenim Državama. Njihova popularnost pre svega proističe iz činjenice, da zombi filmovi ne predstavljuju puke horor filmove, već u sebi sadrže britku kritiku društva, koje je osakaćeno za slobodu uma. Te je konzumerizam predstavljen na drugačiji način, a ta tradicija potiče još od Džordža Romera, koji se smatra rodonačelnikom ovog pravca u kinematografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri najgledanija (Zombieland, Warm Bodies i Dawn of the dead) zaradila su po oko 100 miliona dolara, a kako je budžet "Svetski rat Z" 170 miliona, pritisak je na producentima da daju sve od sebe ne bi li film predstavili što dalje od klasičnog zombi žanra.

Film je snimio Mark Forster po bestseleru Maksa Bruksa Svetski rat Z: Usmeno predanje o ratu protiv živih mrtvaca (World War Z: An Oral History of the Zombie War).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijera ovog avanturističkog trilera, kojeg je Pit nazvao čudovištem od filma bila je zakazana za decembar prošle godine, ali je zbog dodatnih snimanja i prepravki pomerena na 21. jun.

A kako Bred Pit spasava svet možete pogledati ovde:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo