Blagdani u Antikvarijatu Studio!

19.12.2011.
16:25
VOYO logo

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja – zato je i Antikvarijat-knjižara Studio odlučio darovati svojim vjernim kupcima popust od 20% na sve knjige u našoj ponudi (osim rasprodaje i srednjoškolskih udžbenika)!

Popust možete iskoristiti u vremenu od 15. prosinca 2011. do 2. siječnja 2012. godine, bilo kupovinom u našoj Internet trgovini bilo u antikvarijatu. No onima koji navrate u antikvarijat i tako zakorače u naš svijet knjiga nudimo još jedan popust – popust iznenađenja od 30% na nekoliko stotina izabranih naslova! U ovoj se primamljivoj ponudi nalaze naslovi iz raznih područja: rječnici, tehničke znanosti, knjige iz edicije Pet stoljeća hrvatske književnosti, dječja književnost, monografije, povijesna djela i još mnogo toga. Stoga nas svakako posjetite i razgledajte naše police!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklonite svojim najdražima – ili sebi – najljepši poklon: jednu dobru priču. Pronađite ju kod nas i iskoristite naše blagdanske popuste, naš maleni poklon kojim zahvaljujemo svim kupcima i posjetiteljima na dosadašnjoj vjernosti!

ŽELIMO VAM UGODNE PREDSTOJEĆE BLAGDANE I SRETNU NOVI 2012. GODINU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo