Kranjčar protiv svih: 'Nismo bili dobri protiv Španjolske!'

shimmer fallback

Dok svjetski mediji i nogometni stručnjaci hvale Bilićevu taktiku u oproštajnoj utakmici EURA protiv Španjolske, Cico Kranjčar tvrdi kako je Hrvatska igrala sasvim pogrešno...

20.6.2012.
11:29
Play logo

"Očito drukčijim očima od ostalih gledam na tu utakmicu sa Španjolskom, nisam zadovoljan jer nismo ostvarili što smo htjeli", izjavio je tata Kranjčar za Večernji i objasnio:

"Kad smo pričali prije utakmice, rekao sam da mi se ne sviđa priča o remiju kao cilju. O tome su svi pričali, priželjkivali ga, govorilo se o tih 2:2, a meni se to ni tada nije svidjelo jer nama je trebala pobjeda. A mi u Gdanjsku nismo bili pravi, nismo bili dobri, koliko god svi tvrdili da je to bilo dobro, meni nije i ja ne mogu biti zadovoljan. I nismo prošli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi onda Cico postavio igru?

"Trebalo je napasti, morali smo biti ofenzivniji jer defenzivnom igrom ne možeš dobiti utakmicu, a nama je trebala pobjeda. I sad svi pričaju o šansi Rakitića. Pa ne možemo se vaditi na jednu šansu u cijeloj utakmici, jednu jedinu. Pa naravno da onda nismo mogli pobijediti".

Play logo

Na kraju je ipak priznao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvu i drugu utakmicu igrali smo dobro, a protiv Španjolske nismo odigrali ništa. No, u cjelini sam zadovoljan. Reprezentacija je ispunila cilj, došla je na Europsko prvenstvo, u zbroju utakmica bila je dobra u Poljskoj. U nju se može vjerovati, ima kvalitetu i mislim da će i ubuduće biti dobra, nema razloga da ne bude tako jer dolaze i mladi igrači", zaključio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo