Hinduistička grupa / Nevjerojatno čime se štite od koronavirusa: 'Pijemo kravlji urin i kupamo se u kravljem izmetu'

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Zagovarali su i korištenje kravljeg urina kao lijeka za rak i druga oboljenja

14.3.2020.
15:20
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hinduistička grupa organizirala je skupno pijenje urina u subotu jer vjeruje da kravlji urin ima ljekovita svojstva te da može poslužiti kao prevencija protiv koronavirusa.  

Stručnjaci su opetovano ponovili da kravlji urin ne liječi bolesti poput raka te da ne postoje dokazi da može spriječiti dobivanje koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Parti" je organizirala skupina Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Sveindijski hinduistički savez)  u svojem sjedištu u New Delhiju, a prisustvovalo je 200 ljudi.

Organizatori se nadaju da će organizirati slične događaje drugdje u Indiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pijemo kravlji urin 21 godinu, a također se kupamo u kravljem izmetu. Nikada nismo osjetili potrebu za engleskom medicinom", rekao je Om Prakash, jedan od partijanera. 

Chakrapani Maharaj, čelnik organizacije, pozirao je fotografima, dok je postavio žlicu ispunjenu kravljim urinom blizu karikature koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuti članovi vladajuće hinduističko nacionalističke stranke premijera Narendre Modija BJP, zagovarali su korištenje kravljeg urina kao lijeka za rak i druga oboljenja. 

Tako je zastupnica BJP-a u skupštini sjeveroistočne države Assam rekla je zastupnicima na sjednici da kravlji urin i izmet mogu biti korišteni protiv koronavirusa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo