IZBOLI GA NASMRT U NJEGOVOJ ĆELIJI: / Zatvorenici presudili najgorem pedofilu (33) koji je zlostavljao čak 200 djece!

Image
Foto: Profimedia

Ovaj pedofil priznao je da je seksualno zlostavljao od 71 do 200 djece diljem Malazije tijekom svog devetogodišnjeg boravka ondje dok je radio kao zamjena u školi

14.10.2019.
20:01
Profimedia
Play logo

Jedan od najgorih britanskih pedofila, Richard Huckle (33) koji je osuđen na 22 životne kazne zbog zlostavljanja 200 djece u inozemstvu izboden je na smrt u svojoj ćeliji u zatvoru Full Suton u East Yorku. Naime, Huckle je nekada radio kao profesor engleskog jezika. Zatvorski izvor kazao je novinarima The Suna da je Huckle najvjerojatnije izboden improviziranom oštricom, no još nije jasno je li oružje pronađeno.

Ovaj pedofil priznao je da je seksualno zlostavljao od 71 do 200 djece diljem Malazije tijekom svog devetogodišnjeg boravka ondje dok je radio kao zamjena u školi. Čak je rekao da su neke od njegovih žrtvi bile male bebe stare tek pola godine. U lipnju 2016. osuđen je na 22 doživotne kazne te mu je sudac prilikom izricanja kazni kazao da je "opsjednut vlastitim seksualnim zadovoljstvom i da njegova kampanja silovanja izaziva duboku zabrinutost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JEZIVO PISMO PEDOFILA IZ OKOLICE ZAGREBA: /

'Djevojčice sam mamio na Facebooku. Evo što sam im pisao'

Image
JEZIVO PISMO PEDOFILA IZ OKOLICE ZAGREBA: /

'Djevojčice sam mamio na Facebooku. Evo što sam im pisao'

shimmer fallback
shimmer fallback

Svojim nedjelima hvalio se na internetskim forumima, a jednom prilikom je napisao: "Bio sam s trogodišnjom djevojčicom, odana mi je kao pas. A nikog nije briga". Huckle je čak dodijelio sebi bodove za različite stupnjeve napada na djecu i podijelio slike i video zapise o silovanju djece.

Play logo

Huckle se na internetu pohvalio da je lakše zlostavljati siromašnu azijsku djecu nego bogatiju zapadnu djecu. "Da bih prenio svoje vještine naučene iz Indije i pokušao ih koristiti na Zapadu, ne bih potrajao mjesec dana prije nego što bih se našao u ćeliji", napisao je. Pedofila su napokon uhvatili australijski policajci koji su istraživali ozloglašenu pedofilsku stranicu Love Zone (TLZ) koja je imala 9.000 članova prije nego što je zatvorena. Huckle je uhićen nakon što je za Božić 2014. odletio kući u Ashford u Kentu.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo