Play ponuda

Izaberi kaput prema svom obliku tela (FOTO)

shimmer fallback

Elegantno popunjeni, premršavi ili bujnogrudi - postoji kaput za vas

22.11.2012.
21:25
Play ponuda

Dani su sve hladniji, a sumnja koja se javlja pri pogledu na stari kaput sve je veća. Može li vas on grejati još jednu zimu i da li vam se još uvek sviđa ili...Ako vam ovo pada na pamet, verovatno je vreme da se nagradite novim kaputom. No, koji izabrati? Neka vaš odabir bude u skladu s oblikom vašeg tela kako bi vam savršeno stajao. Ako ste 'elegantno popunjeni', to je prvo što će neko na vama primietiti prilikom upoznavanja. To nije nikakav problem sve dok kilograme nosite sa stilom. Dakle, ako vaše telo ima oblik peščanog sata, nosite kapute svetlih i upečatljivih boja, jer će vas ovakva kombinacija učiniti naizgled višima. Pod pojam 'upečatljiv kaput' svakako se ubrajaju i oni životinjskog (leopard) uzorka, istaknutih printova, pa i jednobojni kaputi, na primer u jarkoplavoj boji.

Ako se možete pohvaliti povećim grudima, tada će vam najbolje stajati širi, udoban kaput, koji je potrebno iskombinovati sa nekim uskim pantalonama ako želite izbeći 'kutija' izgled. Stajaće vam i haljine koje se vežu u struku, kaputići asimetričnog kroja sakriće vaše obline, a i kaputi s volanima pri samom dnu odličan su izbor koji će vašem izgledu dati ravnotežu. Neke osobe koje imaju kratko telo i duže ekstremitete vole da kupe broj veće kapute kako bi ispod mogle da imaju više slojeva džempera, koji, zavisno kako su iskombinirani, mogu promeniti izgled tela. Kaputi s krznom oko vrata i upečatljivim dugmićima naizgled mogu 'rastegnuti' torzo, a ako su upečatljivo razmaknuti, to vas može dodatno učiniti višima.

Ako ste jako mršavi, te se ne možete pohvaliti velikim grudima i guzom i još uvek stajete u pantalone iz srednje škole, strukturiran kaput pomoći će u prividnom stvaranju oblina, kaiš će dati iluziju ženstvenije linije, a beli kaput koji se veže u struku dodaće obline na grudi i bokove.

Play ponuda
Play ponuda