Ispeglajte odjecu bez pegle!

shimmer fallback

Bilo da ste u zurbi ili nemate peglu u blizini, vise nemate opravdanja za izguzvan izgled. Nudimo vam nekoliko savjeta kako mozete ispeglati odjecu bez koristenja pegle, a na vama je samo da birate.

3.9.2014.
13:25
Play logo

Fen za kosu

Lagano navlazite izguzvano podrucje. Zatim fen upalite na najjace i drzite ga nekoliko centimetara udaljenog od odjece i fenirajte sve dok se odjeca ne izravna.

Boca na pumpicu

Objesite odjecu na vjesalicu i pospricajte naborane dijelove s mjesavinom jedne zlicice omeksivaca i jednom salicom vode. Cekajte da se osusi i izravna samo od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlazni rucnik

Polozite smezuranu odjecu na ravnu plohu (stol, pod), te je prekrijte vlaznim rucnikom koji cete izravnati tako da se i odjeca izravna. Malo neka odstoji, a zatim odjecu objesite da se susi dalje na zraku.

Para

Zatvorite vrata kupaonice i pustite toplu vodu u umivaoniku i kadi. Kad vise ne budete mogli nista vidjeti od pare, objesite odjecu na vjesalicu blizu tusa i izravnajte je rukama te neka odstoji u prostoriji 15-ak minuta prije nego je iznesete da se osusi.

Susilica

Dodajte mokru carapu ili vlaznu krpu u susilicu sa svojom izguzvanom odjecom. Pokrenite program srednje jacine na 15 do 20 minuta i sve neravnine ce nestati kao rukom obrisane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pegla za kosu

Male neravnine izravnajte peglajuci s drugom vrstom pegle, na srednjoj jacini. Samo zapamtite da ne smijete peglu za kosu ostaviti da stoji na jednom mjestu predugo, kao ni ona druga, uostalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vruci lonac

Zagrijte vodu do kljucanja, izlijte je iz lonca i zatim s njegovim vrucim dnom ispeglajte sto treba (samo pazite da ispod odjece stavite nesto da se ne pregrije).

Madrac

Jos jedan ucinkoviti trik jest da uzmete izguzvanu odjecu, zarolate je kao palacinku ili burrito i stavite ispod madraca na sat vremena. Kad je izvadite, ne bi trebalo ostati nikakvih znakova zguzvanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ocat

Mjesavinu koju cini cetvrtina alkoholnog octa i tri cetvrtine vode pospricajte po naboranoj odjeci i ostavite da se osusi na zraku. Dokazano djeluje.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo