'Iskreno, nisam još doživio ovakvu sramotu'

shimmer fallback

Svi koji su gledali utakmicu Splita i Dinama vidjeli su ruku Badelja, no naravno, nisu svi složni oko te situacije iz koje je na kraju pao i jedini pogodak na utakmici.

14.11.2010.
12:48

arti-201011130277006"Moji igrači su dali svoj maksimum. Gol je diskutabilan, sad sam pogledao snimku na kojoj se vidi da je Badelj igrao rukom. Ipak smatram da je Dinamo zasluženo pobijedio, oni su mnogo kvalitetnija momčad i zabijaju kad im se pruže ovakve prilike. Mi do stanke moramo uhvatiti barem još šest bodova kako bi ostali u gornjem dijelu tablice", izjavio je Ivan Katalinić nakon što je Dinamo na Parku mladeži osvojio teška tri boda u sudaru s Crvenima.

Međutim, igrači Splita nisu baš tako mirno kao i njihov trener reagirali na spornu situaciju, koja ih je na kraju koštala jednog boda.

arti-201011130214006"Čista sramota! Gol iz evidentnog igranja rukom Badelja i mislim da smo u najmanju ruku zaslužili bod. Iskreno, nisam dosad doživio ovakvu sudačku sramotu", lud je bio vratar domaćina Andrija Vuković, dok je njegov kolega Goran Radnić također imao slično mišljenje.

"Dobro smo se suprotstavili Dinamu, ali moram reći da su imali pomoć suca. Siguran sam da je mogao svirati ruku Badelja, da je htio...".

Trenera Dinama Vahida Halilhodžića je nakon utakmice dočekalo pitanje nije li mu neugodno slaviti na ovakav način, no Vaha je hladno odgovorilo:

"A zašto bi mi bilo neugodno? Ja sam vidio da je gol regularan. Nisam mislio govoriti o suđenju, možda imam primjedbi od mog kolege. Bilo je teško za suditi utakmicu, ne vjerujem da je sudac navijao za Dinamo ili Split. Sudac je priznao gol, znači regularan je. Ja sam trener Dinama, a vidjet ćemo jesam li objektivan ili ne. Vidio sam i jednog igrača Splita koji je napravio prekršaj za crveni karton... Ma, bolje je da ne pričamo o suđenju. Bilo je startova koji su prelazili granicu i zbog toga sam reagirao", izjavio je Vaha u Večernjaku.

Pored sporne ruke, pitanje je li i veznjak Modrih trenutak ranije skrivio prekršaj... Bilo kako bilo, bodovi su otišli put Zagreba, a Crvenima je unatoč dobroj utakmici bod kliznuo iz ruku... Mnogi će se složiti - potpuno nezasluženo, ali tako to biva u nogometu...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali