U SLAST! /

Iko je sjajan recept začinio još boljim domaćim kulenom: Rolana teletina pečena na ražnju

Image

Iko je odlučio pripremiti večeru na ražnju

2.6.2022.
12:00
VOYO logo

Sastojci:

veći komad telećeg flama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kulen

sir gauda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

senf

sol,biber,vegeta

pivo za polijevanje pečenja

prilog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

mladi krumpir

ulje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

začini po želji

Postupak:

raširirti teleći flam,začiniti,premazati senfom,složitii šnite sira,pa na njih složiti šnite kulena,zarolati,povezati debelim koncem,provući ražanj i peći na vatri u pecalu(ako niste u mogućnosti i za manje količine mesa peći u pećnici u vrećici za pečenje).

Prilog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

očistiti mladi krumpir,začniti po želji,zaliti ulje,izmiješatii i peći ispod peke.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo