Rezervna momčad Malage je povela u 10. minuti nakon što je vratar Subašić odbio loptu točno na nogu Mondu, koji ju je pospremio u praznu mrežu.

Kombinirani sastav Hajduka, u kojem su od standardnih prvotimaca bili tek spomenuti Subašić, Skoko, Cernat, Maloča i Rubil, dosta se mučio u prvom poluvremenu, no u nastavku utakmice je na travnjak istrčala puno ubojitija postava splitske momčadi.

U njoj su bili braća Sharbini, Andrić, Strinić, Oremuš i najbolji splitski igrač Senijad Ibričić. Trebalo im je neko vrijeme da se uštimaju, ali kada je krenulo, u samo 16 minuta pala su tri pogotka.

Prvo je u 74. minuti Anas Sharbini Asistirao mladom Vukušiću za izjednačenje. Potom je u 84. minuti ubacio Ibričlić, Ahmad Sharbini prebacio glavom na drugu stativu do mladog Lendrića, koji je također glavom pogodio mrežu Malage B.

Tri minute kasnije sudac je Španjolcima poklonio jedanaesterac, kojim su mogli piravnati na 2:2, ali Cela je pogodio vratnicu. Točku na 'i' velikog preokreta Hajduka stavio je u 90. Ahmad Sharbini nakon odlične akcije s bratom Anasom.