Evo kako je Željko Kerum kupio Torcidu!

Čelnici Bilih su ponosni na svoju odluku da za šest i pol milijuna eura i 15 posto od sljedećeg transfera ne prodaju Senijada Ibričića te najavljuju velike planove.

30.8.2010.
22:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Delegacija Galatasaraya, koja je u Split došla preoteti najboljeg igrača Hajduka Senijada Ibričića, u Tursku se vratila neobavljena posla jer su čelnici Bilih odlučili kako im je isplativije sačuvati momčad na okupu i uoči stote obljetnice kluba popuniti trofejnu salu na Poljudu.

arti-201008290271006"Nema nikakve prodaje niti jednog igrača. Sto godina je Hajduka, i cilj nam je četvrtfinale Europske lige i osvajanje kupa i prvenstva Hrvatske. Želimo maksimalni uspjeh u slavu stogodišnjice i nekakve prodaje ne dolaze u obzir. Možemo govoriti jedino o pojačanjima. Inače će svi igrači biti posebno stimulirani za buduće uspjehe u Europskoj ligi, a posebno se to odnosi na Ibričića", izjavio je u ime grada Splita, većinskog vlasnika kluba, Željko Kerum ono što želi čuti svaki navijač Hajduka, a predsjednik Joško Svaguša dodao:

arti-201008260629006"Da su ponudili deset milijuna, čujte, to je vražja brojka, trebalo bi dobro razmisliti, to su gotovo dva godišnja proračuna Hajduka, u pitanju bi bila financijska odgovornost prema klubu. Ovako, za ponuđenu svotu nećemo odustati od svojih zamisli, godinu dana krvarimo da podignemo momčad na pravu razinu, startali smo lani ne znam ni ja s kojeg mjesta, dizali se malo po malo, osvojili kup, popeli se do drugog mjesta, ušli u Europsku ligu, a sada želimo postati prvaci. Zasad je naš projekt da svi ostanu na okupu, barem do prosinca", izjavio je Svaguša za Slobodnu Dalmaciju.

arti-201008290271006 arti-201008260629006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali