Drevna tajna recepta za hobotnicu pod pekom

Baš kada smo u ovim ljetnim mjesecima shvatili da možda postoji i ukusnija riba od svinjetine, a da su pržene girice sasvim ugodni odmor od čvaraka, otkrili smo nešto novo.

24.8.2011.
12:30
VOYO logo

U novom stripu Dubravka Matakovića imamo priliku saznati drevnu tajnu dalmatinskog recepta hobotnice pod pekom. Je li čarolija u aromi? Možda u posebnom načinu toplinske obrade?

Kako vam ne bismo pokvarili iznenađenje, prepuštamo vas 377. epizodi Overklokinga pod nazivom http://webcafe.net.hr/forwarduse/overkloking/inner.html?select=201108240197503

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo