svađa na twitteru / Donald Trump nazvao Stormy Daniels 'konjskim licem', ona mu nije ostala dužna

Image
Foto: Youtube Screenshot / JLJ/WENN/PIXSELL

Savezni sud odbacio je u ponedjeljak tužbu za klevetu koju je protiv Trumpa podnijela Daniels. Zadovoljan zbog takve odluke, američki predsjednik obrušio se na nju

17.10.2018.
9:21
Youtube Screenshot / JLJ/WENN/PIXSELL
VOYO logo

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je na Twitteru, svojoj omiljenoj platformi za komunikaciju s javnošću, pornoglumicu Stormy Daniels nazvao "konjskim licem".

Savezni sud Los Angelesa odbacio je u ponedjeljak tužbu za klevetu koju je protiv predsjednika podnijela Daniels. Sudac je presudio da je predsjednički tvit za koji je Daniels rekla da je klevetnički, zapravo predsjednikovo pravo na slobodu govora zajamčenu Prvim amandmanom američkog ustava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan zbog takve odluke suda, američki predsjednik, kojem nije strana uporaba podrugljivih imena na račun njegovih protivnika, kao ni kritika na tjelesni izgled žena, obrušio se na Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford.

"Sada mogu napasti Konjsko lice (Horseface) i njezina trećerazrednog odvjetnika", napisao je Trump iz Bijele kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniels tvrdi da je s Trumpom 2006. imala seksualnu vezu u vrijeme kada je njegova supruga Melania rodila njihova sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stormy Daniels odmah je predsjedniku odgovorila na Twitteru.

"Dame i gospodo, predstavljam vam vašeg predsjednika", poručila je i optužila ga da je "još jednom" pokazao "svoju nekompetentnost, svoju mržnju prema ženama i nesposobnost da se kontrolira". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo je, majušni..", zaključila je glumica Daniels u očitoj aluziji na svoju nedavno objavljenu knjigu u kojoj podrobno opisuje anatomiju Donalda Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo