Domaći iQpon potukao veliki Facebook na jedan dan!

U samo 30 dana od izlaska na tržište i samo 5 dana na iTunes Store-u, nova hrvatska mobilna aplikacija iQponTM popela se na 1.

1.12.2011.
18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz slogan “Kupuj pametno, štedi ludo!” ovaj besplatni mobilni shopping vodič omogućuje potrošačima popuste na razne proizvode i usluge diljem Hrvatske nudeći specijalne ponude velikog broja ponuđača od najvećih brandova i trgovačkih lanaca kao što su Mercator, Diona, Metro, Cinestar kina do lokalnih poliklinika, noćnih klubova, frizerskih salona, kafića i restorana.

Ovaj rani uspjeh potvrdio je očekivanja iQponTM Teama da u svijetu a tako i u hrvatskoj postoji velika potreba za mobilnim kuponima čiji je cilj olakšati kupcima pregled najboljih popusta na jednom mjestu.

Očito su i potrošači vrlo brzo prepoznali efikasnost iQpon aplikacije obzirom na izuzetno visoku dnevnu količinu downloada i preko 60 000 tisuća otvorenih kupona. U samo dva tjedna od izlaska na tržište, iQpon se našao među top 5 besplatnih aplikacija na iTunes store-u uz bok globaliziranom Facebooku i domaćem B-Netu.

Ova korisna aplikacija omogućuje kupcima pregled svih popusta po kategorijama, brandovima i lokacijama te nudi statističke informacije o broju ponuđenih kupona i prosječnom popustu. U ovom trenutku iQponTM nudi preko 300 jedinstvenih ponuda (kupona) koje je kreiralo 35 brandova a kako saznajemo, u narednih 20 dana, broj brandova i broj kupona će se udvostručiti. Neki od njih su Billa, Nike, Puma, Mango, Iris, Bata, Tom Tailor i mnogi drugi.

Za iQpon aplikaciju ne postoji samo veliki interes unutar Hrvatske već širem regije. Direktor iQpon-a Boris Turkić priopćio je kako je tvrtka trenutno u procesu pregovora sa 5 europskih zemalja čiji investitori žele ponuditi navedenu aplikaciju svojim korisnicima. Pohvalno je da u ova teška vremena upravo iz Hrvatske kreće jedan novi moderni marketinški trend za kojeg se predviđa da će u naredne 2-3 godine postati glavna platforma za diskontni shopping. Korištenje iQpon aplikacije vrlo je jednosravno. Korisnik ima mogućnost pretrage po kategorijama te kada se odluči za određeni kupon, on sadrži sliku i opis proizvoda ili usluge, popis lokacija na kojima se kupon može iskoristiti te barkod koji se u trenutku kupnje na blagajni direktno skenira iz mobilnog uređaja kako bi popust bio priznat.

Došlo je novo vrijeme! Sve najbolje popuste i kupone od sada se možete imati u Vašem smart mobilnom uređaju ukoliko jednostavno downloadate iQponTM aplikaciju!

iQpon aplikacija potpuno je besplatna i može se downloadati sa gotovo svih smart phone marketa kao što su Ovi store (Nokia), Android market (Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG...) i iTunes store (iPhone) i koristi je više od 10.000 korisnika koji već sada ostvaruju uštede!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više:www.iqpon.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali