DJECA SU SVE VIDJELA: / Tko je čovjek koji je ubio svoju suprugu i njene roditelje? Stariji sin zvao ujaka u pomoć

Janković je često na Facebooku objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj obitelji koju imaju

24.5.2019.
17:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jutros je srpska javnost ostala zgrožena zločinom koji se zbio u Novom Sadu, točnije u Telepu. U obiteljskoj kući pronađena su tri beživotna tijela, a riječ je o Riječ je o supružnicima Branislavu (57) i Nadi Pajić (57) i njihovoj 32-godišnjoj kćeri Mirjani Janković. Žrtve su na glavi imale rane.

Srpski mediji su se raspisali da je ubojica Goran Janković, zet obitelji, odnosno, Mirjanin muž 36-godišnji koji je dobio zabranu prilaska jer ga je ona prijavila za zlostavljanje u obitelji. Isto tako, pisali su da je motiv najvjerojatnije ljubomora jer je navodno sumnjao da ga Mirjana vara. Protiv Jankovića postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja, pišu mediji.

Nažalost, to nije sve, kako izvještava Blic, Janković je suprugu ubio pred njihovo dvoje djece.

Djeca ga nisu htjela vidjeti

Kako prenose mediji, Mirjanin i Goranov stariji sin (10) pozvao je svog ujaka i rekao mu da je njegov tata pobio celu porodicu. Stariji sin (10), koji inače ide u drugi razred osnovne škole, pozvao je ujaka, Mirjaninog brata u pomoć i rekao mu da je tata ubio majku, baku i djedu. Kada je došao u dvorište obitelji Pajić, Mirjanin brat je već u dvorištvu vidio tragove krvi i odmah pozvao policiju.

Janković je često na Facebooku objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj obitelji koju imaju, piše srpski Telegraf. U potrazi za Jankovićem policija od jutros na svim izlazima iz Novog Sada detaljno kontrolira svako vozilo i građane koji su se uputili van grada. Prema prvim informacijama, Janković se u više navrata preko zajedničkih prijatelja, nakon posljednjeg incidenta, pokušao pomiriti s Mirjanom, ali ona nije željela da ga vidi. Također, ni djeca, iako mala, nisu željela da viđati oca.

Tako je prije nekoliko dana Janković došao pred školu svoga sina, a dijete se jako uplašilo i to odmah prijavilo učiteljici. Ona je potom kontaktirala Mirjanu i priprijetila je Jankoviću da će pozvati policiju ako ga još jednom vidi ispred škole. Navodno nije napravio incident, međutim, rekao je da nema zabranu prilaska djeci.

Janković inače radi kao vulkanizer, on i Mirjana su se više puta rastajali i sastajali jer je bio nasilan prema njoj. Kako pričaju susjedi obitelji Pajić, Mirjana se nedavno vratila u obiteljsku kuću svojih roditelja gdje je jutros i ubijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali