Dinamovac na klupi West Hama!

shimmer fallback

Željko Petrović, koji je jednu sezonu igračke karijere odradio u dresu zagrebačkog Dinama, dobio je posao u uglednom londonskom prvoligašu. 44-godišnji Crnogorac bit će pomoćnik Avramu Grantu.

28.7.2010.
19:07
Play logo

Bivši reprezentativac Jugoslavije je ponikao u podgoričkoj Budućnosti, potom je jednu sezonu (1990./1991.) odradio na Maksimiru, da bi kasnije igrao za neke od uglednih europskih prvoligaša kao što su španjolska Sevilla ili nizozemski PSV Eindhoven.

Nakon igračkog umirovljenja, radio je kao trener u Njemačkoj, Portugalu (Boavista) i Nizozemskoj (RKC Waalwijk), da bi sada stigao poziv Avrama Granta, koji je nedavno preuzeo West Ham United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Željko Petrović će se tako pridružiti stručnom stožeru izraelskog trenera u kojem su već njegovi pomoćnici Paul Groves, Kevin Keen, trener vratara David Coles, te kondicijski trener Eamon Swift.

"Sretan sam što smo kompletirali trenerski stožer kojeg sam predložio vlasnicima klub kada sam dolazio. Cilj mi je napredak momčad s profesionalnim, pozitivnim ljudima, u kreativnoj atmosferi. Željko Petrović ima jako puno iskustva te znanja koje je stekao i kao igrač i kao trener", izjavio je Grant.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo