Zrakoplovom traže ribara koji je nestao prije 6 dana

Već treći dan policija i Obalna straža tragaju za ribarom M. G. koji je nestao 23. veljače na 5-metarskoj brodici Tijana crveno-bijele boje.

29.2.2012.
10:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nestanak ribara prijavio je njegov prijatelj, zabrinut što se ribar nije javljao na mobilni telefon ni četiri dana nakon isplovljavanja. M. G. je 23. veljače isplovio iz Trogira u ribarenje, a potraga za njim počela je u ponedjeljak 27. veljače. Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture mole sve koji budu imali informaciju o ovom slučaju da dojave na novi broj Nacionalne središnjice 195.

U potragu se u utorak uključio i helikopter Obalne straže, a danas će područje nestanka pretraživati zrakoplov Obalne straže, plovilo pomorske policije i plovilo Lučke ispostave Trogir, priopćili su iz Ministarstva.

Helikopterom je u utorak pretraženo područje iznad hridi Mulo ispod Primoštena, otok Svetac, rt Proizd na Korčuli, Omiš, Čiovo, no bez rezultata. Brodovi Sv. Jure i Sv. Mihovil pomorske policije Split i plovila Marjan i Trogir lučkih ispostava Milna i Trogir pretraživali su šire područje oko otoka Drvenik Mali i Drvenik Veli, trogirsko te područje oko Visa, Biševa i otoka Sveca, kao i južnu i sjevernu stranu otoka Brača, također bez rezultata.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali