ZBOG NAMJERNO POSTAVLJENE SAJLE IZMEĐU STABALA STRADAO MLADI MOTOCIKLIST: / 'Udario je u ruke i vrat i jedva pomiče'

Mladić iz okolice Varaždina naletio je motociklom na sajlu postavljenu u šumi te se zbog te nesreće još uvijek teško kreće

17.1.2021.
8:07
Facebook/SRD 315 Sjeverozapad
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U mjestu Jarki nedaleko od Varaždina dvojica su motociklista u petak vozeći se šumom naletjela na rastegnutu sajlu između stabala. Jedan je prošao bez ozljeda, no drugi, 23-godišnjak, zadobio je ozbiljne ozljede, zbog kojih se jedva kreće.

"Na sajlu je naletio dečko od 23 godine, udario je u ruke i vrat i jedva se pomiče", anonimno je ispričao za 24sata predstavnik motociklističkog kluba te dodaje da su već i ranije nailazili na zamke, a pretpostavlja da ih postavljaju ljudi koji namjerno žele ozlijediti vozače.

U Jarkima se inače okuplja skupina od dvadesetak motociklista, koji rade na osnivanju svog kluba. Njihov predstavnik ističe da uvijek voze po dogovorenim stazama.

"Uvijek se vozimo isključivo državnim šumama, stazama koje smo dogovorili s načelnikom ili policijom te po vlastitim šumama. Nikada ne ulazimo na privatna zemljišta. Dosad smo već nailazili na zamke, ali u petak se prvi put netko zbog njih ozlijedio", rekao je.

Sličan se incident zbio na Ivanščici prije desetak dana. "Na Ivanščici, stazi Prekrižje, točnije kod desnog skretanja prema vrhu, kilometar i pol od vrha bila razvučena sajla između drveća!! Sajla je uklonjena, ali pažnja, jer nikad se ne zna gdje su budale sve to još razvukli!!", upozorili su iz Sportsko-rekreacijskog društva 315 Sjeverozapad.

Potkraj kolovoza prošle godine na području Lupoglava u Istri, dvojica su motociklista također naletjela na sajlu razvučenu preko šumskog puta. Srećom sve je prošlo bez posljedica, no to se ne može reći za smrt 21-godišnjeg Doriana Semiona Valentića koji je u šumi kod Jelenja, nedaleko od Rijeke, na stazi na kojoj inače voze motociklisti, naletio na sajlu postavljenu u visini prsa i vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali