SVE JE PRENOSIO UŽIVO / Mladi Zagrepčanin se snimao kako puca iz puške u prometni znak u Dubravi, policija ga kazneno prijavila

Image
Izvor: PU zagrebačka

Nakon što je hicima iz automatske puške oštetio prometni znak, 25-godišnjak je pušku odbacio u dvorište obližnje kuće

5.2.2023.
9:59
PU zagrebačka
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari" te "oštećenje tuđe stvari", priopćila je PU zagrebačka.

Sumnja se da je osumnjičeni, na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke crvena zastava s pripadajućim okvirom i streljivom te je 1. veljače 2023. godine u večernjim satima, objavio video odnosno prijenos u živo na društvenoj mreži na kojem videu je prikazao kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca u prometni znak za usmjeravanje prometa koji se nalazi na području Dubrave. Tom prilikom je oštetio navedeni znak na način da je nastalo više rupa od streljiva. Potom je pušku iz koje je prethodno pucao odbacio u dvorište obližnje kuće.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču