ZADARSKI NASILNIK GODINU DANA ZLOSTAVLJAO MAJKU: / Napadao i sestru koja je staricu htjela zaštititi - sad je u zatvoru

DORH je priopćio da se osnovano sumnja da je muškarac u alkoholiziranom stanju vrijeđao majku i sestru, što je kulminiralo fizičkim napadom 16. siječnja ove godine

23.1.2021.
13:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U zadarskom Općinskom državnom odvjetništvu u petak je ispitan 42-godišnjak iz okolice Zadra zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protiv braka, obitelji i djece nasiljem u obitelji.

Kako stoji na stranicama DORH-a, postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od početka 2020. do 16. siječnja 2021. u mjestu pored Zadra, premda svjestan da svojim djelima i ponašanjem ponižava i ugrožava vlastitu majku s kojom živi u zajedničkom kućanstvu, svakodnevno psihički i fizički zlostavljao.

K tome, od majke je tražio novac za vlastite potrebe. K tome, 42-godišnjak je i fizički nasrtao i vrijeđao svoju sestru koja je pokušavala zaštititi majku.

DORH je priopćio da se osnovano sumnja da je muškarac u alkoholiziranom stanju vrijeđao majku i sestru, što je kulminiralo 16. siječnja ove godine. Napao ih je fizički i kod majke i sestre izazvao osjećaje povrijeđenosti, nemoći i poniženosti te je ugrozio njihovo dostojanstvo.

Sudac istrage zadarskog Županijskog suda prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i opasnosti od ponavljanja djela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali