PRIVELA GA POLICIJA / VIDEO Nevjerojatno privođenje u centru Zagreba. Muškarac ušao u stan susjede i sjeo na kauč s pištoljem

Policija je stigla u stan ranije tijekom dana se su ga nakon pet sati uspjeli izvesti iz stana te odvesti u policijskom kombiju

15.9.2023.
15:59
VOYO logo

Policija je upravo privela muškarca koji je prije tri dana s pištoljem na silu ušao u stan susjede u centru Zagreba i sjeo na kauč.

Ona je prestrašena odmah pobjegla van, a muškarac je od tad u stanu u zgradi na križanju prilaza Gjure Deželića i Medulićeve ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je stigla u stan ranije tijekom dana te su ga nakon pet sati uspjeli izvesti iz stana te odvesti u policijskom kombiju.

Dvojica policajaca su ga morala izvlačiti iz ulaza zgrade, dok je on vikao "evo me, narode" te se počeo naglas smijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko tog se stana površine 136 metara kvadratnih već godinama vodi velika pravna bitka. Privedeni muškarac i jedna žena naslijedili su ga od čuvenog redatelja i na sudu se izborili da za njega ne plaćaju pričuvu.

Naime, suvlasnici zgrade prije par godina su tužili privedenog muškarca Paola i Sandru Fanelli zbog neplaćene pričuve i tvrdili da im dvojac duguje nešto više od 6500 kuna, pisao je svojedobno Imperijal.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među tužiteljima je bila i Katja Gotovac kojoj je majka Mani Gotovac darovala taj stan.

Na Općinskom sudu u Zagrebu odbačena je tužba suvlasnika zgrade, odnosno nije prihvaćen njihov zahtjev za ovrhom te su suvlasnici morali pokriti troškove suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas privedeni muškarac taj je stan naslijedio od oca Marija Fanellija, poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova.

To je nasljedstvo kasnije zakompliciralo cijelu priču oko vlasništva nad kvadratima oko kojih se vodi cijela priča, odnosno obveze plaćanja pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo