VELIKA TRAGEDIJA U ZAGREBU: / Tijekom intervencije zbog poplava umro je vatrogasac, pomagao je u ispumpavanju vode iz stana

Za vrijeme intervencije preminuo je vatrogasac Davor Kovačić

25.7.2020.
7:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom intervencije radi posljedica nevremena u Zagrebu preminuo je vatrogasac Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija, objavila je vatrogasna postrojba Zagreb na svom Facebooku. Vatrogascu je pozlilo, a unatoč intervenciji Hitne pomoći nije mu bilo spasa.

"Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja.", napisala je Vatrogasna postrojba Zagreb na svom Facebooku.

Zagreb je jučer zahvatila velika kiša i nevrijeme tijekom kojeg su poplavljene brojne ceste, podvožnjaci i objekti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali