OGLAS

traje intezivna potraga / Velika akcija spašavanja: Kod Paškog mosta nestao ribar (29). Upao u more dok je lovio 'pod sviću'?

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Četvorica mladića isplovila su sinoć iz Rtine. Kako se neslužbeno doznaje, u trenutku okretanja plovila došlo je do nesreće, u kojoj su upali u more. Tri su uspjela doplivati do obale i potražiti pomoć, dok se traga za četvrtim

9.12.2023.
9:55
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Intenzivna akcija spašavanja kod kod Paškog mosta. U noćnim satima nestao je mladi ribar (29). Hitno je mobilizirana Lučka kapetanija Zadar i pomorska policija PU zadarske.

Kako saznaje Zadarski list, četvorica mladića isplovila su sinoć iz Rtine, u 'lov pod sviću.' Kako se neslužbeno doznaje, u trenutku okretanja plovila kod Rta Tanka nožica, došlo je do nesreće, u kojoj su mladići upali u more. Tri su uspjela doplivati do obale i potražiti pomoć, dok se traga za četvrtim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je drugi ovakav slučaj u Zadarskoj županiji u proteklih tjedan dana. Od ponedjeljka traje potraga za 75-godišnjim muškarcem iz Vrsi koji je otišao podizati mreže i više se nije vratio. U traganju sudjeluju policija i nadležne službe s plovilima. Nakon što je u ponedjeljak pretražen veliki dio podmorja i obale, potraga je usmjerena na Rt Prutna i Rt Jasenovo.

Pogledajte video: Biolog o zagrijavanju Jadrana, o pomoru vrsta i o tome zašto orke napadaju brodice: 'Nije jasno igraju li se ili ljute'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Čovjek zvan Ove
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
Potraga Zvadlav
default_cta
VOYO logo