DRAMA NA CESTI! / Policijska potjera za vozilima krijumčara. Hvatali ih od Tounja kroz Karlovac: 'Izgledalo je kao potjera iz filma!'

Image
Foto: Shutterstock

Kako se doznaje od očevidaca na terenu, policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su potjeru za najmanje dva vozila kojima upravljaju najvjerojatnije krijumčari migranata

14.1.2024.
19:11
Shutterstock
VOYO logo

Više policijskih vozila danas poslijepodne krenulo je u potjeru za dva vozila zbog sumnje da se radi o krijumčarima, potvrdili su to za Danas.hr iz Policijske uprave karlovačke.

"Jedno vozilo je zaustavljeno, a drugo vozilo je prošlo područje koje pokriva Policijska uprava Karlovačka", potvrdili su nam iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako donosi Radio Mrežnica, potjera je počela nešto nakon 17 sati, u njoj je sudjelovalo najmanje 4 policijska vozila i to od Potoka Tounjskog prema Karlovcu i najvjerojatnije dalje autocestom prema Zagrebu.

Kako doznaju od očevidaca na terenu, policijske ophodnje u Potoku Tounjskom počele su potjeru za dva vozila. Vrlo brzo dali su se u bijeg prema Karlovcu i dalje na autocestu prema Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznaju da policajci tri postaje – ogulinske, dugoreške i karlovačke sudjeluju u ovoj akciji.

Prema neslužbenim informacijama vozila su viđena na autocesti prema Zagrebu. Na čvoru Lučko već su poslovično postavljena policijska vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan je za RadioMrežnicu posvjedočio da je jurnjava na cesti izgledala kao iz filma. On se u tom trenutku našao na području Potoka Tounjskog i vidio samo jedno policijsko vozilo.

Za Igora je ovo bilo previše jer kaže, "nije ni sanjao da se ovo može dogoditi". Obojica vozača koja su bila na cesti kažu da su osjetili nevjerojatnu nesigurnost i strah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO 'Kraljevi adventa', COVID potvrde... Nagodbe s USKOK-om frcaju na sve strane. Koliko od toga profitira država?

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo