DRAMA U VINKOVCIMA / Uhićena žena koja je učenicima pred školom prijetila bombom i odstrelom: 'Ona to radi već dugo, navodno ima problema s drogom'

Image
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/Pixsell

Jedna preplašena majka za Danas.hr je kazala kako prijetnje te žene traju već jako dugo, najmanje godinu i pol dana te da je njezino dijete imalo napadaje panike

20.10.2023.
14:44
Ilustracija: Davor Javorovic/Pixsell
VOYO logo

Policijska uprava vukovarsko-srijemska potvrdila je u petak da im je u četvrtak dojavljeno kako jedna žena prijeti aktiviranjem bombe u blizini Osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovcima. Žena je navodno prijetila djeci da će baciti bombu i da ima "listu za odstrel". Navodno se radi o majci jednog djeteta nižeg razreda koja je i ranije prijetila. Policija nije htjela potvrditi jesu li je priveli, ali su naveli da su u četvrtak zaprimili dojavu o prijetnji te da istražuju slučaj

Danas.hr piše da im je iz vukovarsko-srijemske policijske uprave potvrđeno da je uhićena žena koja je prijetila učenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UŽAS U VINKOVCIMA /

Žena prijetila bombom pred osnovnom školom: 'Našoj djeci osobno je govorila da će ih pobiti, da ima popis...'

Image
UŽAS U VINKOVCIMA /

Žena prijetila bombom pred osnovnom školom: 'Našoj djeci osobno je govorila da će ih pobiti, da ima popis...'

'Prijetila je i ranije, stvarno se bojimo'

Iz OŠ Bartola Kašića roditeljima su poslali obavijest da preuzmu svoju djecu zbog "incidenta". Jedna preplašena majka za Danas.hr je kazala kako prijetnje te žene traju već jako dugo, najmanje godinu i pol dana.

"Žena koja je prijetila je majka djeteta u našem razredu. Mi smo se već žalili ravnateljici, pisali mailove. Prijetnji je bilo i ranije. Sada se stvarno bojimo. Moje je dijete prošle godine imalo napadaje panike, povraćalo je, imalo proljev. Problem postoji već dugo, bojimo se", drhtavim glasom kazala je ta majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno žena koja je prijetila bombom, ima problema s drogom, a nadležne službe su joj navodno i oduzimale dijete na neko vrijeme.

"Jučer je djetetova majka prijetila da će sve raznijeti bombom, govorila je to učenicima pred školom i navodila da ima opis za odstrel. Mi svoju djecu danas ne šaljemo u školu, bojimo se. Ta ista žena jednom je prilikom snimala mobitelom moje dijete, ima tu svega", rekla je jedna majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo