jedna osoba uhićena / Brutalno ubojstvo na Zrću, usmrćen je državljanin Crne Gore. Svjedoci šokirani: 'U glavu mu je pucao!'

Image
Foto: RTL.hr

Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo

25.8.2022.
8:56
RTL.hr
VOYO logo

Jutros oko 6 sati, policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo. Kako neslužbeno doznaje RTL.hr, usmrćen je državljanin Crne Gore, a mogla bi biti riječ o naručenom ubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja provodi se očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Do pucnjave je došlo ispred veće grupe ljudi koji su svjedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: "U glavu mu je pucao!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Zadarski.hr događaj se odigrao ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu, a ubojica je navodno državljanin Srbije.

Načelnik Općine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo što se dogodilo, ali da trenutačno nema više informacija od onoga što je dala policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznat sam s događajem, no zasad ne mogu komentirati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvijestiti javnost", rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerica za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na 'njihovoj strani plaže'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo upućeni u to što se dogodilo. O događaju znamo samo iz medija", rekla je Bačić.

hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo