OBJAVLJENA SNIMKA INCIDENTA / Muškarac u Splitu pljunuo i pokušao udariti vozača autobusa, policija ga uhitila

Image
Foto: Miranda Čikotić / PIXSELL

Policija je na temelju video zapisa u autobusu stupila u kontakt s vozačem i utvrđeno je kako je oko 9.40 sati u Zagrebačkoj ulici nepoznati muškarac napao vozača javnog gradskog prijevoza

18.7.2021.
17:28
Miranda Čikotić / PIXSELL
VOYO logo

Splitska je policija u nedjelju izvijestila kako je uhićena muška osoba koja je u jutarnjim satima pokušala napasti vozača autobusa Prometa, javnog gradskog prijevoznika  te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. Policija je na temelju video zapisa u autobusu stupila u kontakt s vozačem i utvrđeno je kako je oko 9.40 sati u Zagrebačkoj ulici nepoznati muškarac verbalno napao vozača javnog gradskog prijevoza.

Glumio stranca dok je kupovao kartu

Muškarac je, prema navodima lokalnih medija, ušao u autobus, glumio stranca i pokušao kupiti karte. Međutim, nakon toga je, kako su naveli mediji, progovorio hrvatskim te je pljunuo vozača autobusa i pokušao ga udariti ali nije uspio. Snimka izgreda u autobusu Prometa proširila se društvenim mrežama pa je policija krenula u potragu i u popodnevnim satima uhitila muškarac koji se dovodi  u vezi s pokušajem napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka ovog izgreda objavljena je na Facebook stranici 'Prometne zgode i nezgode'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo