IMAJU TEŠKE OZLJEDE / Pijan se zabio u auto u kojem je bilo četvero djece. Svi su ozlijeđeni, doznajemo u kakvom su stanju

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz splitske bolnice potvrdili su nam da su primili četvero djece, ženu i muškarca. Dva djeteta, 2013.godište, imaju lakše tjelesne ozljede te su nakon medicinske obrade pušteni na kućnu njegu.

2.7.2024.
12:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Sinoć je u Splitu u Solinskoj ulici došlo do prometne nesreće između dva osobna vozila.

47-godišnji vozač bio je pijan s 1,85 promila alkohola u krvi. Svojim je vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u prednju lijevu stranu drugog automobila u kojem su bili vozačica i četvero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozačica i dvoje djece zadobili su teške tjelesne ozlijede i zadržani su u bolnici. Vozač je također zadobio teške tjelesne ozlijede, ali je nakon obrade pušten, a ostala djeca zadobila su lakše tjelesne ozlijede.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz splitske bolnice potvrdili su nam da su primili četvero djece te ženu i muškarca. Dva su djeteta, 2013. godište, imala lakše tjelesne ozljede pa su nakon pregleda i medicinske obrade pušteni na kućnu njegu, ali je drugo dvoje djece, nažalost, prošlo gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojčica (2013.) ima nagnječenje prsnog koša i hospitalizirana je na Klinici za dječju kirurgiju. Djevojčica (2014.) ima ozljede više organskih sustava, a vodeća je ozljeda glave. Smještena je u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti i u životnoj je opasnosti", kažu iz KBC-a.

Vozačica (43) ima prijelome kralježaka i zadržana je na opservaciji u kirurškom šoku. Muškarac (47) je otpušten nakon medicinske obrade te je uhićen i smješten u policiju do otrežnjenja nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja, te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolasku kroz crveno svjetlo i brzine.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikad veći broj poginulih motociklista. Policija otkrila uzrok: 'U više od 90 posto nesreća...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo